Biskupství brněnské

Centrum pro rodinu a sociální péči se stěhuje do nových prostor

Ilustrace
29.2.2016

Brno - Nezisková organizace Centrum pro rodinu a sociální péči (CRSP) se bude v průběhu února 2016 stěhovat do nových, modernějších a útulnějších prostor na ulici Biskupská 7 v Brně.
Klienti a příznivci CRSP se tak mohou od pondělí 29. února 2016 těšit na komfortní sály a učebny ve zrekonstruované budově v těsné blízkosti Petrova.

V nových prostorách bude probíhat většina programů, které CRSP nabízí. Část aktivit však zůstane zachována na stávající adrese Josefská 1. Bude jednat zejména o programy pro seniory a ukázkové pracoviště Family Point Josefská. Kompletní programovou nabídku CRSP najdete na internetových stránkách www.crsp.cz. Podrobné informace o programech na telefonním čísle 542 217 464, mobil 731 402 731

Nové sídlo CRSP se nachází ve velmi dobré dostupnosti MHD ze zastávky Šilingrovo náměstí – tramvaje č. 5, 6, 11 a 12.
Centrum pro rodinu a sociální péči je nezisková organizace, která od roku 1992 nabízí rodinám volnočasové, vzdělávací a poradenské programy a také podporu v obtížných životních situacích. Cílovými skupinami jsou úplné i neúplné rodiny, nastávající rodiče, rodiny s hyperaktivními a neklidnými dětmi, pěstounské rodiny, senioři a také odborníci pracující s rodinami.

Veškeré informace naleznete na www.crsp.cz, tel.: 542 217 464, 731 402 731 nebo e-mail: info@crsp.cz.
 

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality