Biskupství brněnské

Živá teologie. Spirituální dimenze člověka a Zdraví je dar

Ilustrace
17.4.2015

Živá teologie. Spirituální dimenze člověka a Zdraví je dar jsou vzdělávací kurzy, které v akademickém roce 2015 a 2016 pořádají Brněnská akademie třetího věku a Biskupství brněnské. Oba kurzy se konají ve velkém Bakalově sále v Brně, Žerotínovo nám. 6, vždy v pátek odpoledne ve dvoutýdenních intervalech v době od 30. října 2015 do 27. května 2016.

V kurzu věnovaném spiritualitě přednášejí pedagogové Cyrilometodějské teologické fakulty v Olomouci a Masarykovy univerzity, v kurzu zdravotnickém přednostové brněnských klinik a další renomovaní lékaři. Přednášky zdravotnické části začínají ve 13 hod., teologické části v 15 hod. a je možno se rozhodnout navštěvovat oba kurzy nebo pouze jeden z nich. Absolventi celého cyklu obdrží diplom, maturita není podmínkou pro zařazení do kurzu.

Přihlášky se přijímají ihned, nejpozději však do naplnění kapacity sálu a je možno je zaslat elektronicky na adresu A3V@bioetika.cz, nebo předat v recepci Centra pro rodinu a sociální péči, Brno, Josefská 1. Podrobnější informace na www.bioetika.cz.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality