Biskupství brněnské

Muzikál Jesus Christ Supermlád v Brně-Řečkovicích

Ilustrace
1.2.2014

Svátek Hromnic je posledním svátkem odkazujícím k Vánocům. V jeho předvečer, v sobotu 1. února 2014, odehraje amatérské divadlo Spojené farnosti autorský muzikál Jesus Christ Supermlád, který vypráví o všech důležitých věcech, které se staly v Betlémě kolem roku NULA.

Ve čtyřech obrazech diváci prožijí to, co předcházelo Ježíšovu narození a co po něm dále následovalo. Setkají se nejen s Josefem a Marií, ale také s Herodem, Mudrci od Východu a dalšími postavami z okolí Betléma.

Jak uvádí autor muzikálu Luděk Strašák: " Muzikál Jesus Christ Supermlád měl premiéru v roce 2004 a od té doby jej naše divadlo téměř pravidelně oprašuje na svá prosincová a lednová vystoupení. V tuto chvíli má toto představení za sebou asi čtyřicet repríz".

Divadelní soubor Spojené farnosti vystupuje už 23 roků, v současnosti jej tvoří asi třicet herců a hereček z různých míst brněnské diecéze.

Představení v Brně-Řečkovicích se uskuteční v sobotu 1. února 2014 od 19.00 hodin v tamní sokolovně ve Vážného ulici č. 19. Bude zaznamenáno na DVD. Jak doplňuej Luděk Strašák: "Muzikál je barevný, bez titulků a včetně přestávky trvá asi 100 minut..."

Plakát

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality