Biskupství brněnské

6. ročník Festivalu dobrých zpráv 2013

Ilustrace
19.11.2013

Dne 17. listopau 2013 byl v budově Telepace v Ostravě zahájen 6. ročník Festivalu dobrých zpráv. Ve foyer přivítal všechny zúčastněné moderátor Adam Parma. Zahájení přihlíželi někteří tvůrci, jejichž snímky byly do soutěžní projekce festivalu vybrány, i odborná porota, kterou letos tvoří Naděžda Urbášková, Jaromír Šlosar, Ladislav Mráz a Lukáš Jirsa Začátek Festivalu dobrých zpráv 2013 slovem zahájil jeho ředitel a zároveň ředitel televize Noe P. Leoš Ryška, SDB.

Festival bude pokračovat v pondělí a v úterý dopolední i odpolední projekcí soutěžncíh snímků v Minikině kavárna Ostrava.

Všechny soutěžní snímky mají diváci možnost zhlédnout nejen na obrazovkách televize Noe, ale i ve videorachívu na webu televize Noe. Svým oblíbeným filmům mohou diváci také dát svůj hlas. Všechny hlasy budou následně sečteny a Cenou diváka budou ohodnoceny tři snímky, které od diváků získají největši počet hlasů.

Festival dobrých zpráv 2013 bude ukončen slavnostním vyhlášením vítězných snímků v přímém přenosu televize Noe v úterý 19. listopadu 2013 od 18. hodin.

Více na www.tvnoe.cz

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality