Biskupství brněnské

Kefasfest 2013

Ilustrace
28.6.2013 - 30.6.2013

Prostor pro hudbu, divadlo a kulturu, mnoho cest, jedno ohnisko, křižovatka setkání. Druhý ročník letního křesťanského hudebního festivalu Kefasfest se bude pod záštitou brněnského biskupa Vojtěcha Cikrleho konat v přírodním areálu kláštera v Dolních Kounicích o víkendu od 28. června do 30. června 2013.

V různorodosti hudebních a divadelních žánrů chtějí organizátoři představit moderní křesťanskou kulturu a její radostné poselství.

Brno: Festival je otevřen pro všechny, kdo chtějí prožít na zajímavém místě první prázdninové dny. Pátek večer bude na hlavní scéně patřit divadelnímu Příběhu o Zuzaně, a poté světelnému průvodu z kláštera Rosa Coeli na poutní místo ke kapli svatého Antonína. V sobotu dopoledne vystoupí scholy a skupiny z farností brněnské diecéze. Ve večerním programu se představí skupiny Win XP, Obzzor, Prague Cello Quartet, Timotej a jako hlavní host skupina Out of Control ze Slovenska.

Kromě hudby mohou účastníci vyzkoušet práci na hrnčířském kruhu, obdivovat výtvarné inspirace Jitky Musilové na biblické žalmy, prohlédnout si výstavu kostel365.cz – dvanáct příběhů o kostelích a jejich obnově. Výstava představuje také osud kostela v Dolních Kounicích.

Vstupenky lze zakoupit se slevou v předprodeji do konce května 2013 na internetových stránkách festivalu.

Program a více informací na http://www.kefasfest.cz

Plakátek

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality