Biskupství brněnské

Web projektu Křesťanské Vánoce spuštěn

Ilustrace
20.11.2012

Webové stránky nového projektu Křesťanské Vánoce byly právě spuštěny.

Brno: Do projektu Křesťanské Vánoce je zapojena katolická církev a křesťanské církve, které jsou členy Ekumenické rady církví. Jeho cílem je umožnit zájemcům bezplatnou návštěvu kostelů, modliteben a betlémů. Farnosti mohou nově prezentovat své adventní a vánoční programy na společných stránkách <http://www.krestanskeVanoce.cz>, které byly právě spuštěny.
Jedná se zejména o žehnání adventních věnců, roráty, adventní duchovní obnovy, o možnosti pro svátost smí­ření, Mikulášské besídky, průvody světla, adventní koncerty, půlnoční bohoslužby, bohoslužby pro děti, živé betlémy, vánoční besídky, štěpánskou koledu, údaje o termínech otevření kostela pro návštěvu betlémů, vánoční koncerty, jeslič­kové pobožnosti, žehnání vína, dále o obnovu manželských slibů, děkovné bohoslužby na Silvestra, žehnání kadidla, zlata, vody a křídy, tříkrálová koleda, žehnání obydlí, přednášky, besedy, atd.

Název kostela a kontaktní osobu farnosti je možné nahlásit na adrese: Pastorační středisko brněnské diecéze, Petrov 6, 602 00 Brno, e-mail souckova@biskupstvi.cz, tel. 533 033 298.

Související článek

http://tisk.cirkev.cz/z-domova/projekt-krestanske-vanoce/

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality