Biskupství brněnské

Den otevřených dveří v Radiu Proglas

Ilustrace
22.9.2012

V sobotu 22. září 2012 pořádá Radio Proglas pro své posluchače i ostatní zájemce Den otevřených dveří. Prohlídka redakčních prostor potrvá od 9.00 do 16.00 hodin.

 

Brno: Během tradiční akce Radia Proglas mají návštěvníci možnost prohlédnout si studia Proglasu, pohovořit s redaktory a moderátory rádia, projít zákulisí rozhlasového vysílání, vyzkoušet si odbavovací studio a režii. Připraven bude program i občerstvení. Nebudou chybět hry soutěže pro děti s redaktory a moderátory Proglasu, připraveno bude rovněž ŽIVÉ STUDIO a ukázky práce redaktorů, moderátorů i zvukařů.

 

Ve stejný den Proglas očekává a srdečně zve také své spolupracovníky tzv. KaPRy. V 10.00 hodin zahájí jejich setkání mše v brněnském kostele svatého Augustina, odkud bude na vlnách Proglasu přenášena v přímém přenosu.

 

KAmarád PRoglasu – je členem Klubu přátel Radia Proglas, který pomáhá při doručování tiskovin Proglasu a předávání informací ve svém bydlišti a okolí. Chcete také pomoci? Můžete se přihlásit na adrese: klub@proglas.cz.

Více informací na www.proglas.cz

 

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality