Biskupství brněnské

Diecézní setkání mládeže 2012 v Brně

Ilustrace
31.3.2012

Diecézní setkání mládeže brněnské diecéze s biskupem Vojtěchem Cikrlem proběhne v katedrále sv. Petra a Pavla v Brně v sobotu 31.3. od 8.45 do 16.00 hodin.

Brno: Tradičního setkání mládeže s biskupem Vojtěchem Cikrlem, které v brněnské diecézi probíhá vždy v sobotu před Květnou nedělí, se v posledních několika letech zúčastňují více než dva tisíce mladých lidí. Letošní setkání se ponese v duchu biblického verše: "Radujte se stále v Pánu, opakuji: Radujte se!" (Flp 4,4)

Diecézní centrum mládeže připravilo do katedrály sv. Petra a Pavla pestrý program, v němž krátce po zahájení povzbudí přítomné biskup Vojtěch Cikrle tématickou katechezí. Poté bude následovat program ve skupinkách. Odpolední blok, v němž bude prezentováno poselství Svatého otce Benedikta XVI. ke světovému dni mládeže, nabídne také několik scének a krátkou besedu. Setkání zakončí pontifikální bohoslužba cca v 15.00 hodin.

Tématických skupinek, ze kterých si každý bude moci na místě vybrat podle svého zájmu, bude letos třináct a jejich přehled je v příloze.

Podrobnosti k dopoledním skupinkám budou aktualizovány na http://www.brno.signaly.cz.
Další informace o akci: Diecézní centrum mládeže, Petrov 5, 602 00 Brno, tel.: 533 033 259.
 

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality