Biskupství brněnské

Duchovně-odpočinkový pobyt na La Salette a Arsu v Roce kněží a Taizé

Ilustrace
3.5.2010 - 10.5.2010
Cestovní kancelář Avetour ve spolupráci s Diecézním centrem pro seniory pořádá ve dnech 3. – 10. května 2010 duchovně-odpočinkový pobyt na La Salette s návštěvou Arsu a Taizé.Jedná se o pobyt ve výšce téměř 2000 m n. m. v „zajetí„ horských velikánů a Boží přítomnosti. Duchovní program povede P. ICLic. Miloslav Šiffel; průvodkyní bude Mgr. Veronika Čepelková. Během pobytu se naskytne několik příležitostí ke krásným procházkám i delším túrám, osobní volno k individuálnímu využití na tomto překrásném místě, možnost výstupů na okolní vrcholy různých stupňů náročnosti. Každý den mše sv. a večerní procesí s lampiónovým průvodem u místa zjevení. Z La Saletty přejezd na sever od Lyonu do Arsu – místa působení sv. Jana Maria Vianneye, od jehož úmrtí uplynulo již 150 let a návštěva Taizé – celosvětově známého ekumenického společenství. Zájezd je určen lidem seniorského věku i dalším zájemcům.

Cena zájezdu je 7990,- Kč a zahrnuje dopravu moderním klimatizovaným autobusem, veškeré poplatky, 5x ubytování, 4x polopenzi, 1x snídaně – teplé párky z autobusu, duchovní doprovod, servis průvodce, pojištění léčebných výloh v zahraničí, zákonné pojištění CK. Odjezdy jsou z těchto míst: Svitavy, Hradec Králové, Praha a České Budějovice.

Žádáme všechny zájemce o tento zájezd, aby se v případě zájmu neprodleně nahlásili. Vzhledem k vysoké poptávce po ubytování v květnovém termínu zejména na La Salettě, nebude potom později možné zajistit noclehy a tím vlastně celý zájezd zrealizovat!

Přihlášky a informace:
Diecézní centrum pro seniory, Velké nám. 35, Hradec Králové 500 01, tel.: 495 063 661, mobil: 737 215 328, email: dcs@diecezehk.cz, www.dcshk.cz, skype: seniori.diecezehk.cz. Dárkový certifikát na vyžádání.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality