Biskupství brněnské

Farnost Dražovice vydává hudební dvojalbum CD Te Deum laudamus, AD 2010

Ilustrace
24.12.2009
Od Štědrého dne 24. prosince 2009 bude na obecních úřadech a v sakristii kostelů v Dražovicích, Letonicích, Křižanovicích a Rašovicích, na faře v Letonicích a v brněnské prodejně DONUM ke koupi za 300.- Kč nové hudební dvojalbum CD s názvem "TE DEUM LAUDAMUS, AD 2010".Album vydává Římskokatolická farnost Dražovice jako zvukovou přílohu ke Sborníku ze života farností Letonice, Dražovice a Křižanovice L. P. 2009 „TEMPUS FUGIT“, který byl vydán do začátku roku 2009. Album je památkou na letošní vánoční svátky, podobně jako v minulých letech to byly kalendáře, zvonky, svíce aj.

V albu jsou nahrány zvony a varhany kostelů v Dražovicích, Letonicích, Křižanovicích a Rašovicích. Součástí je i booklet s popisem varhan a zvonů, včetně fotografií a varhanních dispozic.

Účinkují Jan Král a Robert Hugo – varhany, Táňa Janošová – mezzosoprán, Jan Kučera – bas, Zbyněk Bílek – trubka a Žesťové kvinteto ve složení Zbyněk Bílek a Radek Pokorný – trubka, Jaroslav Mikuš a Libor Pokorný – trombón a Luboš Řehánek – tuba.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality