Biskupství brněnské

Biskup Cikrle se v Brně setká s mladými své diecéze

Ilustrace
4.4.2009
Diecézní setkání mládeže brněnské diecéze s biskupem Vojtěchem Cikrlem proběhne v katedrále sv. Petra a Pavla v Brně v sobotu 4. dubna od 8.30 do 16.30 hodin.Brno: Tradičního setkání mládeže s biskupem Vojtěchem Cikrlem, které v brněnské diecézi probíhá vždy v sobotu před Květnou nedělí, se v posledních několika letech zúčastňují více než dva tisíce mladých lidí. Letošní setkání se ponese v duchu biblického verše: „Máme naději v živém Bohu“ (1 Tim 4,10).

Diecézní centrum mládeže připravilo do katedrály sv. Petra a Pavla již tradičně pestrý program, v němž krátce po zahájení povzbudí přítomné biskup Vojtěch Cikrle tématickou katechezí. Poté bude následovat program ve skupinkách a ve 12.00 hodin oběd. Odpolední blok, v němž bude prezentováno poselství Svatého otce Benedikta XVI. k letošnímu světovému dni mládeže, nabídne také několik scének a krátkou besedu. Setkání zakončí pontifikální bohoslužba.

Podrobnosti k programu a sedmnácti dopoledním skupinám budou aktualizovány a doplňovány na http://brno.signaly.cz. Zde je také možné nalézt poselství Benedikta XVI. k letošnímu světovému dni mládeže na téma: "Máme naději v živém Bohu" (1 Tim 4,10).

Další informace o akci: Diecézní centrum mládeže, Petrov 5, 602 00 Brno, tel.: 543 235 030 kl. 259

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality