Biskupství brněnské

Farní jarmark ve Vranově u Brna po osmé

Ilustrace
23.11.2008
Papežské misijní dílo v České republice se sídlem ve Špindlerově Mlýně, Římskokatolická farnost Vranov u Brna a Obecní úřad Česká zaštítily již osmý ročník úspěšné charitativní akce Farní charitativní jarmark. Koná se 23. listopadu 2008 od 14.30 do 18.00 hodin v sokolovně v České u Brna.

Do charitativní akce, jejíž úspěch závisí na nadšení a štědrosti zúčastněných, se může zapojit každý, kdo daruje nějaký vlastnoručně vyrobený předmět - např. adventní věnec, vánoční ozdoby, malované šátky, netradiční adventní kalendář, domácí cukroví, pečivo a jiné ruční práce všeho druhu. Všechno zboží darované do prodeje bude evidováno a označeno jménem dárce.

Výtěžkem akce by organizátoři také letos rádi podpořili další projekt Papežského misijního díla - Domov pro sirotky v diecézi Mzuzu ve státě Malawi (Afrika).

Jarmark bude doprovázen hudebními vystoupeními a v předvečer konání akce, 22.11. v 17.30 hodin, navštíví Duchovní centrum ve Vranově u Brna národní ředitel Papežských misjiních děl v ČR, P. Jiří Šlégr.

Kromě příjemně prožitého odpoledne přejí organizátoři účastníkům jarmarku radost z toho, že díky malému daru může mít někdo další naději na lepší budoucnost.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality