Biskupství brněnské

Taneční setkání mládeže Brna a okolí DanceRevo 2006

Ilustrace
14.10.2006
Taneční setkání mládeže Brna a okolí s názvem DanceRevo, které proběhne 14. října 2006, loni poprvé vystřídalo tradiční akci Brněnská Discoshow, kterou organizuje přípravný tým ze skupiny Elpis.Akce má být především velkou alternativou podobných večerů mladých - bavit se, být tam, kde je živo, zatančit si, mít příležitost k setkání, rozhovorům ... - ovšem bez kouření, alkoholu a drog, výběrem kvalitní hudby, zajímavým programem, přítomností handicapovaných mladých lidí, tedy křesťanským duchem, který ostatním ukazuje, že se křesťané dovedou bavit jako jiní lidé, ale přesto trochu jinak.

Program má dva hlavní nosné pilíře. Prvním je mše, která celé setkání zahajuje a vždy se nese v duchu motta daného Svatým otcem mladým lidem celého světa pro příslušný rok. Letos je to citát z Žalmu 119 verš 105: „Svítilnou mým nohám je tvé slovo, světlem mé stezce“.

Rocková mše bude slavena v 19.00 hodin v kostele Nejsvětější Trojice v Brně-Králově Poli.

Druhým pilířem je zábavný a taneční program od 20.00 hodin v KC Semilasso pod vedením moderátorské dvojice a DJ s každoročně originálními vystoupeními. Letos vystoupí DJ B2 (House), DJ Jura (pop-rock), DJ Kucci (eurodance, electro).

Svoji tradici si získalo i půlnoční překvapení jako vždy zcela netradičně zpracované připomenutí hlavní myšlenky tohoto setkání mládeže z města Brna a všech, kteří přijmou pozvání z blízkého, ale i vzdáleného okolí.

Další informace je možné nalézt na internetové adrese http://elpis.katolik.cz/dancerevo, na telefonním čísle 732 478 476 nebo na e-mailu elpis@email.cz.

Vstupné 40 Kč.

Kdo je skupina ELPIS?

E l p i s (z řeckého "naděje") je skupina mladých zastupujících jednotlivé farnosti Brna a okolí. Skupina Elpis vznikla 1. února 1996 během setkání zástupců farností brněnské diecéze s otcem biskupem. Důvodem vzniku byla skutečnost, že většina farností Brna neměla mezi sebou žádný kontakt v oblasti života a aktivit mládeže. Byla tedy podpořena myšlenka vytvoření skupiny zastřešující tyto farnosti a schopné rozvíjet aktivity k jejich vzájemnému propojení.

Svoji tradici si získalo i půlnoční překvapení jako vždy zcela natradičně zpracované připomenutí hlavní myšlenky tohoto setkání mládeže z města Brna a všech, kteří přijmou pozvání z blízkého, ale i vzdáleného okolí.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality