Biskupství brněnské

Pěší putování mládeže z Brna do Boskovic

Ilustrace
1.7.2006 - 5.7.2006
Pěší putování mládeže aneb Se spacákem k baroku (na trase Brno - Vranov - Křtiny - Sloup - Boskovice) se koná ve dnech 1. - 5. července 2006. Brno: Diecézní centrum mládeže zve všechny mladé lidi brněnské diecéze na tradiční pěší putování - délka cca 50 km povede z velké části Moravským krasem, délky jednotlivých denních úseků se budou pohybovat okolo 15 km.

Nocleh vždy ve škole ve vlastním spacáku na vlastní karimatce.Možnost základní hygieny zajištěna. Stravování - z části zajištěno (večeře a snídaně), z části z vlastních zásob.

V programu nebude chybět zábava, modlitba, koncert, mše svatá, workshopy.

Cena putování činí 550Kč.
Spodní věková hranice účastníků je 14 roků.

Přihlášky zasílejte do 31. 5. 2006 na adresu DCM, Petrov 5, 602 00 Brno Bližší informace a přihlášky: www.brno.signaly.cz.

Tradice pěších poutí mládeže vznikla na počátku 90. let a od té doby mladí putují v dvou či tříletých intervalech různými místy brněnské diecéze.

Poslední taková akce proběhla o prázdninách roku 2003, kdy se šlapalo ze Žďáru nad Sázavou do Bystrého. Smyslem této činnosti není jen snaha nabídnout zajímavé vyplnění volného času, ale také vytvoření prostoru pro modlitbu, pro načerpání odvahy k životu z víry či pro nové rozhodnutí k životu z víry a pro vzájemné povzbuzení mezi mladými lidmi a kněžími, kteří je budou doprovázet.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality