Biskupství brněnské

Módní přehlídka NARUBY 2

Ilustrace
12.5.2006
Oblastní charita Znojmo pořádá v pátek 12. května 2006 již druhou netradiční módní přehlídku, jejíž výtěžek je určen na vybudování přístavby Domova pro matky v tísni Znojmo.Znojmo: Módní přehlídka NARUBY 2 s podtitulem Letem světem začne v Tip Klubu na Masarykově nám. ve Znojmě v 19 hod. Netradiční je proto, že celou akci mají ve své režii dobrovolníci z Dobrovolnického centra při Oblastní charitě Znojmo. Nejen, že připravují celou choreografii, zajišťují organizační náležitosti, ale představí se i v rolích modelek a modelů.

Průběh večera zpestří vystoupení břišní tanečnice nebo ukázky aerobiku. Na závěr bude vydražen jeden z modelů. "Uvidíte zde odvážné modely inspirované světoznámým karnevalem v brazilském Riu, japonskou kulturou nebo městem módy Paříží," přibližuje akci Blanka Mahdalová, koordinátorka Dobrovolnického centra a vedoucí Domova pro matky v tísni.

Vstupenky je možno zakoupit v předprodeji v kanceláři Oblastní charity Znojmo, Dolní Česká 1, 2. patro (100,- Kč) nebo přímo na místě (120,- Kč).

První ročník Módní přehlídky NARUBY, který byl inspirovaný módou z filmů, pohádek a muzikálů, shlédlo téměř 200 lidí, výtěžek večera ve výši 17 110,- Kč byl použit na provoz Domova pro matky v tísni Znojmo.

Bližší informace poskytne: Ing. Jana Částková a Blanka Mahdalová, 731 454 778, 515 220 768 vedoucí Domova pro matky v tísni jana.castkova@caritas.cz, 604 294 190.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality