Biskupství brněnské

Benefiční koncert pro Domov sv. Anežky

Ilustrace
18.11.2005
Brno - Již podruhé pořádá Oblastní charita Brno - Domov sv. Anežky, dům s pečovatelskou službou Benefiční pěvecký koncert, který se setkal v loňském roce s velkým ohlasem u veřejnosti. Benefiční koncert se koná 18. listopadu 2005 v 17,00 hodin v kostele sv. Jakuba v Brně. Vystoupí dětský pěvecký sbor PRIMAVERA při ZUŠ Jaroslava Kvapila a pěvecký sbor LUMÍR. Srdečně vás zveme a děkujeme za vaší podporu.

Z dobrovolného vstupného byl v loňském roce zakoupen zahradní nábytek pro seniory. I tentokrát bude případný výtěžek koncertu použit pro seniory, na vybavení společenské místnosti.

Domov sv. Anežky – dům s pečovatelskou službou
Žižkova 3, 602 00 Brno, tel.: 545 230 178

Zařízení poskytuje v domě ubytování občanů, kteří potřebují k zajištění běžných životních aktivit pomoc druhé osoby. Bydlení je poskytováno v jednopokojových bytech s vlastním sociálním zařízením. Dům poskytuje ubytování občanům, kteří žijí osaměle, jejich příbuzní nejsou schopni zajistit odpovídající péči, jsou však způsobilí k soužití s ostatními obyvateli. V domově je poskytována obyvatelům pečovatelská a domácí péče. Působí zde Charitní ošetřovatelská a pečovatelská služba a Sociálně právní poradna. Finanční zdroje na správu a údržbu objektu se získávají jen z nájemného, které nepokrývá ani náklady na základní údržbu.

Veškeré informace o Oblastní charitě Brno naleznete na: http://www.charitabrno.cz

Michaela Cyprová, PR asistent
Oblastní charita Brno, Žižkova 3, 602 00 Brno
tel. 545 210 672, mob. 604 243 104

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality