Biskupství brněnské

Víkend s tématem Animace liturgie

Ilustrace
20.5.2005 - 22.5.2005
Milá animátorko, milý animátore,
srdečně Tě zveme na víkend určený pro všechny animátory minulé, současné i budoucí s tématem Animace liturgie.Milá animátorko, milý animátore,
srdečně Tě zveme na víkend určený pro všechny animátory minulé, současné i budoucí s tématem Animace liturgie.

Víkend se uskuteční ve dnech 20. – 22. května 2005. Co je to liturgie, jaká má pravidla, jak se nechat oslovit a jak „oživovat“ liturgii? Do těchto témat nás bude uvádět P. Michal Němeček, spirituál na Vyšší odborné škole ve Sv. Janu pod Skalou.

Místem konání bude tentokrát táborová základna Junior v lesích nedaleko Štítar u Znojma (asi 200 m od Vranovské přehrady).

V pátek začneme v 19.00 hod večeří a ve 20.00 hod bude mše svatá. Večer bude řeč o liturgii v Bibli. V sobotu večer budeme mít možnost povídat si s výtvarníkem Milivojem Husákem a přemýšlet nad výtvarném uměním a jeho krásou v liturgii. V neděli bychom společně s Vámi chtěli připravit program pro mladé pro Pouť rodin a farností (3. 9. 2005 ve Žďáře nad Sázavou).

Odjezd bude v neděli možný ze Štítar, nedaleké Šumné či z Vranova nad Dyjí.

Dej nám, prosíme, vědět, jestli se zúčastníš, a to na naši brněnskou adresu, DCM, Petrov 5, 602 00 Brno, na tel.: 543 235 030 nebo e-mailem na dcm.brno@biskupstvi.cz .

Tak neváhej a přijeď, už se na Tebe moc těšíme.
S pozdravem všichni z DCM.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality