Biskupství brněnské

Hledáme vás, mámo, táto!

Ilustrace
19.5.2005
Římskokatolická farnost Brno - Lesná, Nezvalova 13 pořádá ve čtvrtek 19. května od 18 hodin akci s názvem Hledáme vás, mámo, táto! – vyprávění a poutavé příběhy z činnosti Sdružení pěstounských rodin.Sdružení pěstounských rodin se sídlem v Brně slaví letos 10 let od svého založení. Mezi hlavní činnosti patří Poradna náhradní rodinné péče, jejíž posláním je umožnit opuštěným a ohroženým dětem vyrůstat v harmonické rodině (osobně vám její činnost představí a na případné dotazy odpoví vedoucí Poradny NRP Bc.Jana Gregorová).

Sdružení dále provozuje Dům jistoty - komunitní centrum pro sociálně znevýhodněné rodiny, pod ním pracuje nízkoprahová Pestrá klubovna. Děti, které zde provozují volnočasové aktivity se představí vystoupením kroužku moderního tance a předvedou i ukázku romských tanců se zpěvem.

Sdružení pěstounských rodin dále zřizuje - Dům na půli cesty ve Velkém Dvoře u Pohořelic, ten nabízí přechodné bydlení a zaměstnání pro mladé lidi, kteří po dosažení plnoletosti odchází z dětských domovů (osobně vám činnost zařízení představí a na případné dotazy odpoví sociální pracovnice Petra Bojanovská).

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality