Biskupství brněnské

Příprava snoubenců a Den otevřených dveří v CENAPu

Ilustrace
17.2.2005 - 19.2.2005
Národní centrum pro rodinu, ve spolupráci s Konrad-Adenauer-Stiftung, za finanční podpory Renovabis pořádá ve dnech 17.–19. února 2005 mezinárodní seminář „Předávání víry v rodině“. Seminář se koná jako pokračování symposií v rámci „Středoevropských katolických dní“ v Duchovním centru Vranov u Brna. Před tak důležitým životním krokem, jako je uzavření manželství, je důležité se dozvědět co snoubence čeká, jaká úskalí, povinnosti, ale i radosti mohou z tohoto kroku plynout. Ve čtyřech setkání se snoubenci dozví o významu manželství i v dnešní době, co přináší i co bere. Seznámí se s rozdíly mezi mužem a ženou, jak po psychické, tak po sexuální stránce. Povzbudí se, že konflikty se dají řešit i jinou cestou než rozvodem. Páry se motivují k otevřenosti vůči životu i k celoživotní věrnosti.

Setkání se konají vždy v sudý týden v pondělí ve večerních hodinách v klubovně Centra naděje a pomoci, Hybešova 40, Brno.

Termíny jednotlivých běhů a další bližší informace na tel. 543 254 891, 543 331 471 nebo na http://www.cenap.cz. Přihlášky je možné si stáhnout z internetu, vyzvednout osobně nebo je na požádání pošleme poštou.

Současně Vás zveme na den otevřených dveří v CENAPu v Brně na ulici Hybešova 40 dne 15. února 2005 od 10 hodin. Děkujeme a těšíme se na shledání.

Za Centrum naděje a pomoci Jana Urbanová – lektorka setkání pro snoubence
MUDr. Ludmila Lázničková, vedoucí CENAPu

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality