Biskupství brněnské

Brněnská Discoshow 2004

Ilustrace
9.10.2004
Další ročník DISCOSHOW - setkání mládeže Brna a okolí - se uskutečnil v sobotu 9. října. Zahájení proběhlo v 17.00 hodin mší v kostele Nejsvětější Trojice v Brně – Králově Poli. Poté následoval zábavný a taneční program v KD Semilasso.Brno: Tuto tradiční a mezi mladými lidmi populární akci každoročně pořádá přípravný tým ze skupiny Elpis (mládež z jednotlivých farností Brna), která pracuje pod záštitou Diecézního centra mládeže při brněnském biskupství. Jedná se o akci, která má být především velkou alternativou všem ostatním klasickým diskotékám - ovšem bez kouření, alkoholu a drog - výběrem kvalitní hudby, zajímavým programem, přítomností handicapovaných mladých lidí, tedy křesťanským duchem, který ostatním ukazuje, že se křesťané dovedou bavit jako jiní lidé, ale přesto trochu jinak.

Program má dva hlavní nosné pilíře. Prvním je mše, která celé setkání zahajuje a vždy se nese v duchu motta daného Svatým otcem mladým lidem celého světa pro příslušný rok. Letos je to citát z Janova evangelia: Chceme vidět Krista (Jan 12,21) .

Druhým pilířem je zábavný a taneční program pod vedením moderátorské dvojice a DJ s každoročně originálními vystoupeními.Letos to byl DJ Radek Habáň. Jako host vystoupila Miss aerobik ČR 2002.

Další informace je možné nalézt na internetové adrese http://www.katolik.cz/elpis/discoshow.html, získat na telefonním čísle 723 274 610 nebo e-mailu elpis@email.cz.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality