Biskupství brněnské

DISCOSHOW setkání mládeže Brna a okolí

Ilustrace
12.10.2002
V sobotu 12. října 2002 se opět uskutečnilo DISCOSHOW setkání mládeže Brna a okolí. Zahájeno bylo v 16:30 hod. přinášením Kříže světových dnů mládeže do kostela Nejsvětější Trojice v Brně - Králově Poli, po kterém následovala mše svatá. Od 19:00 hod. pokračoval zábavný a taneční program v prostorách KD Rubín na Makovského náměstí v Brně - Žabovřeskách.Jakékoliv bližší informace naleznete na plakátcích v brněnských kostelích nebo na tel.č.: +420-723 80 70 30 (František Mikulec), e-mail: elpis@email.cz. Tuto tradiční a mezi mladými populární akci pořádal přípravný team ze skupiny Elpis (mladí z jednotlivých farností Brna) pracující pod záštitou DCM při brněnském biskupství.

Jedná se o akci, která byla především velkou alternativou všem ostatním klasickým diskotékám. Tedy bez kouření, alkoholu, drog, výběrem kvalitní hudby, zajímavým programem, přítomností hendikepovaných mladých - tedy křesťanským duchem, který ostatním ukazuje, že se dovedeme bavit jako oni, ale přesto trochu jinak.
Program má dva hlavní nosné pilíře. Tím prvním je mše svatá, která celé setkání zahajuje a vždy se nese v duchu motta daného Svatým Otcem mladým celého světa pro příslušný rok. Tím druhým pilířem je zábavný a taneční program pod vedením moderátorské dvojice a DJ s každoročně originálními vystoupeními na profesionální nebo amatérské úrovni. Prostor je nabídnut komukoliv. Svoji tradici si získalo i půlnoční překvapení jako vždy zcela natradičně zpracované připomenutí hlavní myšlenky tohoto setkání mládeže z města Brna a všech, kteří přijmou pozvání z blízkého, ale i vzdáleného okolí.

Další informace: http://www.katolik.cz/discoshow.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality