Biskupství brněnské

Jubilejní 20. Katolická charismatická konference bude za rok do třetice v Brně

Ilustrace
19. ročníku Katolické charismatické konference 2008, která v uplynulých dnech probíhala v jihomoravské metropoli, se podle odhadů organizátorů zúčastnilo kolem pěti tisíc zájemců.Brno: Pavilon F brněnského výstaviště se na několik dnů stal útočištěm tisíců věřících, kteří přijeli do Brna, aby v duchu evangelního citátu: "Kdybys znala Boží dar..." (Jan 4,10) vyslechli přednášky i osobní svědectví a aby se ve společenství s druhými povzbudili na cestě víry i služby.

„Brno se ukázalo optimálním geografickým centrem, počet účastníků se proti dalším městům zdvojnásobil,“ řekl ČTK vedoucí organizačního týmu Josef Dvořáček. Proto se Brno stane hostitelským městem také v roce 2009, kdy ve dnech 8.-12. července proběhne jubilejní 20. ročník Katolické charismatické konference.

Část programu letošního setkání přenášela v přímém přenosu TV Noe a již na místě bylo možné získat (na CD nebo DVD) záznam přednášek. Přednášky z hlavního konferenčního sálu budou nadále k dispozici na DVD, CD a MC, přednášky pátečních paralelních programů budou pouze jako audio na CD a MC. Objednat si je možné na stránkách http://konference.cho.cz/audio-a-video-nahravky-prednasek/.

Kompletní fotogalerie z konference si můžete prohlédnout zde.

Tisková zpráva.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality