Biskupství brněnské

Průvodce adventem 2007

Ilustrace
Pastorační středisko brněnské diecéze připravilo také letos vyhledávanou brožuru "Průvodce adventem 2007."Brno: Adventní doba je příležitostí uchovat si i uprostřed předvánočního shonu prostor vnitřní svobody, najít chvíle ticha, ve kterých je přítomen Bůh a v nichž můžeme zažívat naději. Naděje adventu je čitelná i v Božím slově, které se v tomto období čte a medituje. Pomocníkem pro užitečné prožití této doby očekávání může být i brožura "Průvodce adventem", kterou od roku 2001 pravidelně připravuje Pastorační středisko brněnské diecéze.

K doplnění biblických rozjímání byly letos použity knihy několika autorů (Guy Gilbert, Anselm Grün, Timothy Radcliffe, Ramona Robbenová, bratr Roger z Taizé, Richard Rohr, Joachim Wanke a "mnich východní církve"), které edičně zpracoval ředitel Pastoračního střediska brněnské diecéze P. Petr Nešpor.

Sešitek formátu A5 je možné si objednat poštou, telefonem (543 235 030, kl. 299, příp. 290), e-mailem dolezelova@biskupstvi.cz nebo přes formulář na stránkách Pastoračního střediska brněnské diecéze http://www.biskupstvi.cz/pastorace. Cena jednoho kusu je 9 Kč. (V objednávce je třeba uvést počet objednávaných kusů.)

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality