Biskupství brněnské

Průvodce Adventem 2006

Ilustrace
Pastorační středisko brněnské diecéze připravilo také letos vyhledávanou brožuru "Průvodce adventem 2006." Brno: Adventní doba je příležitostí k tomu, abychom si uprostřed předvánočního shonu uchovali i prostor vnitřní svobody, našli si chvíle ticha, ve kterých je přítomen Bůh a v nichž můžeme zažívat naději. Naděje Adventu je čitelná i v Božím slově, které se v tomto období čte a medituje. Pomocníkem pro užitečné prožití této doby očekávání může být i brožura "Průvodce adventem", kterou od roku 2001 připravuje Pastorační středisko brněnské diecéze.

Text letošního průvodce připravil ředitel Pastoračního střediska brněnské diecéze P. Petr Nešpor. Jako podklad mu posloužily knihy P. Anselma Grüna, který ve dnech 9. až 11. června 2006 v Brně přednášel.

Sešitek formátu A5 je možné si objednat poštou na adrese: Pastorační středisko brněnské diecéze, Petrov 6, 601 43 Brno, telefonem (543 235 030, kl. 299, příp. 290), e-mailem dolezelova@biskupstvi.cz nebo přes formulář na stránkách Pastoračního střediska brněnské diecéze http://www.biskupstvi.cz/pastorace. Cena jednoho kusu je 9 Kč (je potřeba uvést počet objednávaných kusů).

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality