Biskupství brněnské

Stará Boleslav má internetové stránky

Ilustrace
V prosinci 2005 byly na adrese www.staraboleslav.com spuštěny internetové stránky poutního místa s Palladiem země české ve Staré Boleslavi. Naleznete zde informace o historii místa mučednické smrti sv. Václava i o aktuálním dění, plánovaných poutích a řádu pallotinů, kteří poutní místo spravují.Pomocí stránek můžete také odesílat prosby k Panně Marii, které jsou v modlitbách pravidelně předkládány při bohoslužbách.

"Každou první sobotu v měsíci je mše svatá ve Staré Boleslavi obětována za všechny spolupracovníky poutního místa, při které předáváme Matce Boží všechny prosby, které nám posíláte." uvádí na stránkách poutního místa duchovní správcové staroboleslavské farnosti otcové pallotini.

Na stránkách je zveřejněn plán poutí a dalších akcí na rok 2006, naleznete zde informace o staroboleslavských kostelech, z nichž hlavní jsou kostel sv. Václava s kryptou sv. Kosmy a Damiána a kostel Nanebevzetí Panny Marie s Palladiem země české, a o možnostech prohlídek kostelů pro poutníky i turisty. Nechybí ani představení řádu pallotinů a jeho zakladatele sv. Vincence Pallottiho.

Facebook profil Biskupství brněnského

Banner - projekty spolufinancované z EU

Přehledy bohoslužeb v brněnské diecézi
Stálá zpovědní služba v Brně
Duchovní služba v nemocnicích
Ochrana nezletilých v církvi
Puls
Výroční zprávy
Odběr RSS - Aktuality